Házvásárlás Budapesten avagy amire a ház vételkor oda kell figyelni

ház vásárlás budapesten ügyvéd által

Adásvételi szerződés készitése Budapesten ügyvédi iroda által

A ház vásárlás, ház vétel egy nagy lépés az ember életében és 20-30 év alatt is csak kevésszer fordul elő, éppen ezért a legtöbb ember csak kis tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. A következő néhány sorban arra szeretnénk felhivni a figyelmet, hogy mik azok a dolgok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni, ha házat szeretnénk vásárolni Budapesten.

Mire figyeljünk ház vásárlása előtt?

Először is ajánlatos kideriteni, hogy a háznak hány tulajdonosa van, mégha az eladó azt állitja is, hogy ő az egyetlen tulajdonos, mindenképpen érdemes lekérni a tulajdoni lapot, mielőtt bármiféle tranzakcióba kerülnénk. Ezen feketén-fehéren olvasható, hogy kié az ingatlan, milyen terhek vannak rajta, hány nézetméter, mi tartozik hozzá stb.

Házvásárlás hitelre?

Ha a házat hitelre szeretnénk megvásárolni, akkor már az elején érdemes a banktól megérdeklődni, hogy milyen feltételek mellett kaphatunk hitelt, milyen futamidőre és hány százalék mellett, illetve, hogy milyen költségekkel kell számolnunk (pl. folyósitási dij, közjegyző dij, értékbecslés), ezeket ha szépen összeadjuk, akkor akár fél millió forintot elérő dijat is kaphatunk, bár sok pénzintézet mostanában bizonyos akciók keretében egyik-másik fizetését átvállalja magára.

Ügyvédi irodánk segít Önnek a megfelelő ingatlan adásvételének lebonyolításában Budapesten. Házvásárlás, lakásvásárlás, ingatlan adásvételi szerződések készítése Budapesten elérhető árak mellett.

Részletekért hívjon most a 06 30 443 8082 számon!