Ügyvédi iroda 11. kerület

Ügyvédi iroda a XI. kerületben Budapesten

Ügyvédi irodánk Budapesten a XI. kerületben a Feneketlen-tónál található és elérhetőek vagyunk hétfőtől péntekig. Irodánk fő tevékenysége az ingatlanjog és az ingatlan adásvételi szerződések készítése Budapesten.

Ügyvédi segítség az ingatlan vásárláshoz Budapesten. Tevékenységünk kiterjed az ingatlanjog legtöbb területére, vállaljuk az adásvételi szerződés elkészítését és ellenjegyzését, a bankokkal való kapcsolattartást, ha hitelre lesz a vásárlás, a földhivatali ügyintézést és egyéb teendők ellátását. Mivel az ingatlan vásárlás egy hosszabb folyamat, ezért kérjük hívjon minket minél előbb, hogy kérdéseire választ kapjon s hatékonyabban tudjon tárgyalni az ingatlan vételekor.

XI. kerület, ügyvéd

Az ingatlan adás-vétel mindenki életében egy nagy dolog és csak ritkán találkozunk vele. Jó néhány kérdés felmerül, hová menjünk először, kihez forduljunk, milyen iratokra lesz szükség, mikor kell a szerződést megírni, mit kell belefoglalni, mit csináljunk az elkészült szerződéssel, hogyan kerül a ház, lakás a nevünkre, milyen egyéb kötelezettségeink, tennivalóink lesznek a lakás-, házvásárlás után? Rengeteg kérdés, de ki az, aki mindre tudja a választ? Ügyvédi irodánk segít Önnek eligazodni ebben az útvesztőben és mindent megteszünk azért, hogy az ingatlan vásárlást megkönnyítsük ügyfeleink számára. Ha már megvan álmai lakása, háza, kérem hívjon minket azonnal, hogy megbeszélhessük mire is lesz szüksége, merre induljon el, s mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni az ingatlan vétele során.

Bővebb információért hívjon minket most a 06 30 443 8082 számon!

11. kerület ügyvédi iroda